המלצות על חברות אחסון לינוקס (Linux)

לינוקס (Linux) היא אחת משתי מערכות ההפעלה הנפוצות ביותר בקרב חברות אחסון אתרים בישראל ובעולם. כיום, לינוקס (Linux) היא האלטרנטיבה העיקרית למערכת ההפעלה Windows של מיקרוסופט בגלל הגמישות, העוצמה ואבטחת המידע אשר מאוחסן על גבי שרתי לינוקס (Linux).

לאחר שבדקנו יותר מ – 100 חברות אחסון אתרים בעולם אשר מעניקות שירותי אחסון לינוקס (Linux), לפי דעתינו, 3 החברות הטובות ביותר לאחסון לינוקס (Linux) הן:

למה לבחור בחבילת אחסון לינוקס (Linux)?

רוב הלקוחות הפרטיים אשר רוכשים חבילות אחסון אתרים באינטרנט, לא שמים לב כל כך לפרטים הטכניים כאשר הם באים לקבל החלטה על חברת אחסון כלשהי. הבחירה בסוג האחסון (לינוקס או חלונות) מתבצעת על פי ההמלצה של החברה אשר מפתחת את האתר.

עם זאת, חשוב לדעת מהם היתרונות העיקריים של חבילות אחסון לינוקס (Linux):

  1. יציבות – מערכת ההפעלה לינוקס (Linux) היא יציבה, חזקה ובעלת ביצועים מרשימים אשר מגינים על המידע המאוחסן על גבי השרת שלך.
  2. פאנל ניהול – רוב חברות האחסון מספקות לך פאנל ניהול שבאמצעותו תוכל לבצע שינויים בכוחות עצמך, התקנה של סקריפטים וניהול דואר אלקטרוני. הפאנלים הסטנדרטיים לשרתי לינוקס (Linux) הם cPanel או DirectAdmin והם מאפשרים לך להתקין מערכות חיצוניות כמו וורדפרס (WordPress), ג'ומלה‏ (Joomla) או דרופל (Drupal) ולבנות את האתר האישי שלך ללא עלות נוספת בחינם.
  3. עלויות חודשיות – מבחינה כלכלית, אחסון לינוקס (Linux) הוא זול משמעותית מאחסון חלונות (Windows) מכיוון שמערכת ההפעלה מופצת בחינם או בתשלום חד פעמי נמוך כתלות בהפצה שנבחרה על ידי חברת האחסון. חבילות אחסון לינוקס זולות ב – 30%-50% מחבילות דומות בשרתי חלונות (Windows).

בדרך כלל, שרתי לינוקס (Linux) מקונפגים בתצורה של LAMP. תבנית LAMP היא מערכת ההפעלה לינוקס (Linux), שרת HTTP בשם אפאצ'י (Apache), מסדי נתונים של MySQL ושפת תכנות צד שרת בשם PHP.

לסיכום, אחסון לינוקס (Linux) הוא אידיאלי ליצירת מגוון רחב של אתרים כמו חנויות וירטואליות, עמודי נחיתה ואתרי תוכן ברשת. אחסון לינוקס (Linux) הוא אידיאלי עבור מערכות ניהול תוכן נפוצות כמו וורדפרס (WordPress), ג'ומלה‏ (Joomla) או דרופל (Drupal). אנו בטוחים ש – 3 החברות הנ"ל יספקו לך ביצועים, יציבות ושירות מעולה במחירים חודשיים נמוכים מאוד עבור אחסון לינוקס (Linux).